sâmbătă, februarie 16, 2008

CAT DE PERVERS ESTI?

Tragem cortina din jurul patului fiecarui roman si sa vedem ce ni se releva! Cat de perversi sunt romanii si cat recunosc! Dar mai mult sa vedem ce inseamna o perversiune si daca este ceva de care trebuie sa ne fie rusine! Poate aflam si limita exacta a ceea ce putem sa-i cerem partenerului nostru sau nu!

Sexul oral este perversiune?

Imagineaza-te in picioare uitandu-te la prietena ta cum coboara incet pentru a ti-o suge! Mana ii ramane in urma buzelor, o uita intentionat si te zgarie usor pe piept si pe abdomen. Apoi o vezi cum se uita la tine cu ochii un pic stransi si se vede ca-i place sa fie privita. Iti place sa o vezi cum te joaca, cum se uita la tine in timp ce te mangaie acolo unde-ti place sa fii mangaiat de cand ai ajuns la pubertate. Cum te strange usor de scrot si-ti maseaza locul acela special dintre anus si testicule. Si face asta in timp ce se mangaie intre picioare si pe sani, special pentru ca s-o vezi tu. Si-ti face asta pana cand ajungeti la orgasm simultan.

Arata-mi mie barbatul caruia nu i-ar placea asta, dar, mai mult de atat, sunt foarte multe fete carora le place asta. Atunci, e perversiune? Esti pervers daca-ti place sa-ti vezi partenerul in timp ce-ti face sex oral? E pervers ca fata sa vrea sa te faca sa te simti bine si sa te vada tot in timp ce face asta? Si daca e, ne doare-n cot! Sexul e facut sa ofere placere tuturor si nimeni nu ar trebui sa judece modul in care doi oameni se fac sa se simta bine reciproc!

De ce ar fi pervers sa vrei sa vezi cum intri in prietena ta? Ce, crezi ca ea nu ar vrea sa vada? De ce multi fac sex in fata oglinzii, ca sa aiba mai multa lumina? Nu cred! Arata-mi fata care nu vrea sa te vada cum vii! Arata-mi baiatul care nu vrea s-o vada cum vine! Si aici ajungem la un alt canon ce merita spart: masturbarea fata-n fata!

Iti place s-o vezi cum se masturbeaza?

Cine-ti cunoaste corpul mai bine decat tine? Cine stie unde-ti place sa fii atins, unde-ti place sa fii lins, muscat sau plesnit, mai bine decat tine? Probabil, trebuie sa stie partenerul tau, iar metoda usoara de a-i arata este masturbarea fata-n fata! Barbatii se uita la filme porno cu femei care se masturbeaza cu diferite jucarii sau chiar fara, de cand a aparut primul video. De ce nu s-ar muta si-n realitate acele scene si chiar la tine in dormitor! Spune-mi ca nu ai tras niciodata cu ochiul in timp ce prietena ta facea dus, se imbraca sau cand se epila, iar aici includ si partile intime! Iti place sa-ti vezi prietena goala, dar sigur iti place s-o vezi si cum se mangaie singura, cum iti arata unde-i place sa fie mangaiata! Iti place s-o vezi cum duce degetul de pe buze, usor in jos, zabovind putin in jurul sfarcului, iar apoi sa se mangaie usor in zona clitorisului. Iar dupa asta, cand simte ca este uda cat trebuie, isi apasa incet degetul inauntru si zvacneste toata. In final sa te cheme pe tine, care te-ai incalzit la randu-ti, excitandu-va amandoi din pricina imaginii fiecaruia descoperindu-se singur, si sa inlocuiasca degetul ei cu penisul tau! Spune-mi sincer ca nu ai vrea asta!

Poti sa te eschivezi cat vrei, dar asta este adevarata descoperire a sexualitatii in cuplu. Si asta este doar inceputul, sa vezi saptamana viitoare despre ce o sa vorbim!

sursa : www.menreport.ro (cum sa nu iubesti site`u asta ? :D).

4 comentarii:

Anonim spunea...

clar ca site`u ala e ff bun iubesc articolele care leai luat de pe el ff tari omule tineo tot asa sa mai pui :P

Anonim spunea...

clar ca site`u ala e ff bun iubesc articolele care leai luat de pe el ff tari omule tineo tot asa sa mai pui :P

Anonim spunea...

stiu ca la acest articol doar baietii sau barbatii ar trebui sa lase comentarii..dar eu sunt fata si sincer imi place subiectul dezbatut,pentru ca relateaza purul adevar.......multa bafta in continuare...tine-o tot asa :)

iNm spunea...

Absolut superbe articolele astea , baga mare Raducu ca faci bine ce faci :x