vineri, februarie 15, 2008

Masacru de Valentine's Day la o universitate de langa Chicago

Un tanar a deschis focul ieri dupa-amiaza intr-un campus din apropiere de Chicago, provocand moartea de cinci persoane si ranind alte 16, dupa care s-a sinucis, anunta NewsIn.

Incidentul s-a produs in jurul orei locale 15.00 (23.00 ora Romaniei), intr-un amfiteatru al universitatii Northern Illinois si s-a soldat cu 22 de victime, dintre care sase au decedat, a anuntat presedintele universitatii, John Peters.

"Martorii au descris focuri de arma de scurta durata si foarte rapide, care s-au incheiat cand agresorul s-a sinucis", a mai declarat acesta.

Potrivit politiei si martorilor, un fost student la facultatea de Sociologie a universitatii, imbracat cu un tricou negru si inarmat ca doua pistoale si o pusca, a intrat in amfiteatru, unde se aflau aproximativ 100 de persoane si a deschis focul.

"Tragea in multime, dar nu cred ca viza pe cineva anume. Era calm, pur si simplu a urcat pe estrada, in fata tuturor, si a inceput sa traga", a spus o studenta. "Am vazut mult sange, am mult sange pe haine", a precizat aceasta.

Totul a durat cateva secunde, a explicat purtatorul de cuvant al politiei Donald Grady.

Politia nu cunoaste motivele agresorului, dar este posibil ca gestul sau sa fi avut legatura cu sarbatoarea Sfantului Valentin.

Presedintele universitatii a anuntat ca patru persoane, inclusiv atacatorul, au murit pe loc, iar alte doua la spital. Printre decedati de numara si patru studente.

sursa : www.9am.ro

2 comentarii:

iNm spunea...

pariez pe o guma ca ala nu o avut parte devreo femeie in viatza lui si era gelos pe cei care sarbatoreau valentines :D

Anonim spunea...

sa vina si pe la noi prin scoala dar sa ia in vedere doar profesorii . no joke