joi, noiembrie 27, 2008

DjSuperStar - cursuri de DJ !

"DjSuperStar" este un curs pentru acele persoane care vor sa guste magia de a fi DJ.

Printre principalele obiective ale training-ului se numara transformarea pasiunii coplesitoare dar complet nepractice pentru muzica, intr-o activitate profesionala, documentata din punct de vedere teoretic, si orientata in mod direct spre conturarea unor noi perspective ocupationale bazate pe profit.

Cursurile includ pregatirea teoretica si practica alaturi de trainneri nostrii, in 10 sedinte a cate 1,5 ore, recomandarea DjSuperStar catre CPPC pentru sustinerea examenului de atestat si pregatirea dosarului pentru examen.
Pregatirea practica a cusantilor se va face pe echipamente profesionale Pioneer, Technics, Sennheiser, de ultima generatie, atat alalogice ( pick-uri ) cat si digitale ( cdplayere, mixere, efectoare ).
Organizarea cursurilor se va face in functie de programul cursantului si de activitatiile acestuia de luni pana vineri intre orele 09.00-18.00 .

Trainerii acestui curs vor fi doi dintre finalistii competitiei Heineken Thirst 2008, Thornado si Proof. Doi DJ cu experienta atat pe latura de DJ cat si cea de productie muzicala, si cu un trecut puternic accentuat in inductria romaneasca a muzicii electronice.

Pret : 300e

Inscrie-te online pe www.djsuperstar.ro sau la 0723.154.724

0 comentarii: