sâmbătă, februarie 09, 2008

Why does love suck so hard ?

Hmm .. love, dragoste, sentimente, alea alea. Stii, e frumos, cand te intalnesti cu ea, te simti foarte bine in compania ei ... e totul frumos, lumea e a ta. Dar e naspa cand totul se prabuseste, chiar daca intre voi n`a fost nimic, decat niste intalniri inofensive, niste priviri adanci, niste zambete frumoase, some love games altfel zis.
Ce sa zic, n`am mai simtit de mult pt. o fata, ca sa imi placa mult, pana de curand si mi`am amintit cat de aiurea e, cat de naspa e, cat de nasol te simti.
Mna, it happens, ea sa nu vrea, tu sa vrei, e aiurea, e naspa, dar trece. Timpul trece, sentimentele la fel, trec, se duc, dispar, vine alta si alta si alta si uiti incet incet.
Las, a fost frumos cat a fost, ceva ce n`a fost de fapt :)) ce aiurea suna.
Oricum, mi`am reamintit de`o piesa foarte tare, Andore Vs. Cascada - Fluturi.
E foarte frumoasa, mi se potriveste refrenul, mai bine zis partea in engleza, nu per total, dar in mare parte. Partea in romana, n`o mai apucat sa se intample :).
Oricum, fata e frumoasa, foarte de treaba, personalitate super, deosebita ;)
Acum multi, o sa se bucure ca am patit`o si eu, ei fiind in aceasi postura odata si`o data, dar le`a trecut. Mna, stati flex, imi trece si mie, vorba cuiva : Dai timpului timp, ca timpul le rezolva pe toate.
Cred ca am facut postul asta mai mult sa ma descarc, nush, poate o sa`mi aud vorbe, chiar nu`mi pasa, doar invidiosii sau cei care se bucura de raul altora vorbesc.

And inca o chestie, vorba aia : women, can`t live with them, can`t live without them :D

Anyway, pana una alta, aveti mai jos un video cu poze, ca melodie de fundal, piesa la care ma refeream mai sus, Andore Vs. Cascada - Fluturi si versurile piesei, superbe :x
Primele 18 secunde din video, is aiurea, abia dupa acea incepe piesa adevarata :x



Si versurile :

Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I can fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
I need you by my side.
Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I can fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
I need you by my side.

inca mai vad colorati fluturi
in locul in care prima oara ti-am furat saruturi
unde sentimentele fericirii jucau un dans
iar emotiile ne cuprindeau la iubirii vals
a fost o flacara pornita de la o atingere
iar vantul ne adia inima
si doua bucati s-au unit
spre cerul infinit
au fost doua maini ce impreunare cerseau
doi copii ce se iubeau
cu penite mazgaleau
colura colorata a lumii
mi-ai dat ce'aveai mai sfant
eu la schimb ti-am soptit misterul lumii
Noaptea ce martora ne era
ne-a dat un calator ce doar sa viseze se incumeta
EU sunt visator tu inger pe nor
In cor cantecul naturii
Noi doi un suflet si fluturii
totul era complet,totul era perfect
doua siluete in balet.. fara temeri
faceai sufletul sa tremure
de iubire sa-mi semeni
unde mai eram straini
eu si tu...doi gemeni

Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I can fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
I need you by my side.

ai prins aripi si mi-ai spus
ca ma poti lua cu tine sus
dar eu nu stiu sa zbor
locuri unde aveam aripi inca ma mai dor
si au ramas doar cicatrici in locul lor
doar cicatrici te'ntrebi ce cauti aici
locul tau e'n vazduh
u nu,insistai ka-i la mine'n duh
dar eu nu pot sa tin prizonier
un fluture ce locuie pe cer
doar o lacrima sa mai vars si te las sa pleci
mi-ai incalzit sufletul acum vreau picaturi reci
si voi sti cand ploua ca tu plangi de dorul meu
eu voi dansa in ploaie si-mi voi aminti mereu
singur ramas redevenind fiinta impietrita
statuia parasita de locul in care tu viata mi-ai dat
cand m-ai sarutat
si acum cand sunt in declin
iti hranesc zboru lin
si ma mentin plin
sa zambesc sau sa plang, nu stiu nici eu
te las sa zbori in voie fluturasul meu

Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I can fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
I need you by my side.(x2)

Your arms are my castle, your heart is my sky.
They wipe away tears that I cry.
The good and the bad times, we've been through them all.
You make me rise when I fall.

Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I can fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
Cause everytime we touch, I feel this static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so
I can't let you go.
Want you in my life
Cause everytime we touch, I feel this static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so
I can't let you go.
Want you in my lïfe

Enjoy.

14 comentarii:

Anonim spunea...

Prietene avea o prietena buna de-a mea un status o data "dragostea e cel mai frumos sentiment din lume care te condamna la suferinta" eh e perfect adevarat ... vine un moment in viata asta cand si omul care are inima cea mai inghetata este surprins si vede ca gheata de pe inima lui ajunge sa fie topita de un zambet frumos, o privire mai profunda , un gest mai dragalash... toate au repercusiuni. Oamenii care se bucura de necazul altuia sunt nistte oameni care nu se pot numi "oameni" ...in fine revenind la chestia aia sau sentimentul ala numit "dragoste" , dragostea te loveste, nu anunta, cand te astepti mai putin si in majoritatea cazurile fics de cine nu trebuie. Se zice ca timpul spala tot eh unele chestii lasa urme cum ar fi si dragostea , dar urmele astea vor fi acoperite in timp de altcineva care va sti sa pretuiasca sentimentele. Prietene am trecut prin asta am zis ca-n veac n-o sa mai iubesc, ete ca nu m-am tinut de cuvant si nu regret ...sfatu meu : viata merge inainte

Anonim spunea...

Si baietii plang cateodata \:D/ Nu-i asa? :D

iNm spunea...

Cum zice cata ... viata merge inainte ... pacat ca in viata de multe ori iubim tocmai pe cine numerita i ne lasam manati de anumite prejudecati.Sper sa treci cat mai rpd peste Radu ... ca stiu cum e sa fii in ipostaza asta si nu i-as dori asa ceva nici celui mai aprig dusman al meu.

Anonim spunea...

Dap viata merge inainte..numa ca e o singura problema..oricat de mult ai incerca sa uitzi.acolo..undeva in interior tot ramane o cicatrice care nu o sa se vindece niciodata..din pacate..
sper sa iti gasesti fericirea..adevarata fericire !

Anonim spunea...

Cine iubeste si este iubit nu va mai fi niciodata acelasi om ca
inainte...

Anonim spunea...

radu...ce sa zik.... sper sa treci peste asta repede.... am ji yo o istorioara asemanatoare veche de 3 ani de acum... si sincer.... si akum imi vin in minte... momente..chestii...in fine lucruri ce au fost candva... :(... e pakt se spune k prima dragoste nu o poti uita... dar de cat sa ai parte de o dragoste imposibila..mai bn ... nu te mai indragostesti.... nu inteleg si nu kred k voi intelege vreodata un lucru.... de ce pe cn iubesti nu ai parte....si pe cn nu iubesti ai parte??? :( ....km trist...

MICHA spunea...

Cand ne indragostim credem ca odata cu acest sentiment divin s-au terminat toate pb noastre si ca putem sa trecem peste absolut orice........de aceea atunci cand persoana iubita te raneste sau incepe sa te ignore e trist,f f trist!Atunci cand te oferi trup si suflet cuiva si faci atate lucruri care pt altii sunt fleacuri,cum ar fii:sa te uiti la un film care nu-ti place absolut deloc,sa te imbraci cu ceva cadou de la pers.iubita desi detesti acel lucru,sa asculti un tip de muzica care te zgarie pe creeier etc!Dar atunci cand iubesti simti ca acea pers merita orice sacrificiu,de asta e atat de dureros cand vezi ca u ai luptat si poate de multe ori ai tinut atatea nemultumiri in u,doar sa fie bine,si vine pur si simplu si spune "Nu mai merge,imi pare rau!" Ca si la mine,prima oara cand am iubit pe cineva a fost chiar pe cine nu tb...din pacate,si desi vedeam ca este o persoana care nu merita nici makar o lacrima,nici makar o vorba buna,refuzam sa renunt!Nu putem renunta la iubi meu cu care radeam uneori pana ma durea burta,la iubi meu care uneori ma alinta atata de sincer si care imi spunea ca ma iubeste,si care avea grija de mine.La puiul meu care se transforma apoi intr-o pers care simteam ca nu mai valora nimik pt mine,care ma insela si care ma mintea...si cat sufeream si plangeam,si prin cate umilinte puteam sa trec doar pt ca ne iubeam!Dar acum am inteles ca iubirea nu este de ajuns,trebuie sa fie respect si comunicare,si mai ales tb sa fie apreciata si intretinuta,altfel se pierde usor usor.Si e pacat!Si toata lumea o sa-ti zica:viata merge inainte!Da asa e,dar cand ti-e dor si simti o durere in suflet p care nimeni si nici o pastila nu ti-o poate lua,atunci ce faci?IN FINE,E COMPLICATA SI IUBIREA ASTA,SI NU CRED CA O SA O INTELEGEM VREODATA,ASA CA FIECARE CUM II E DAT!Totul e sa ramanem cu picioarele pe Pamant!!!!!!!!

Anonim spunea...

atunci incerci sa o iei de la capat(chiar daca lumina din capatul tunelului e undeva departe si nu se stie cand o pot atinge):((...am iubit din tot sufletul meu...am suferit si am fost inselata...si dc??raspunsul nu`l pot afla niciodata,,poate asa a vrut dumnezeu,,sa trec prin asta si sa`mi dau seeama k persoana pe care nu o pot uite,nu ma iubea si nu ma merita....dar toata viata o sa`mi pun problema dc tocmai eu,care nu am inselat ,care nu am fc pe nimeni sa sufere....oare e timpul sa nu ma mai indragostesc asa usor si sa nu`mi mai pese de nimeni???

yoo_ang3l spunea...

so tru..nu cred ca asi putea sa ma bucur de necazul tau, avand in vedere ca am app 2 luni de cand nu pot sa ma despart de gandul ca s-a terminat, si exectiv in astea 2 luni nu a fost o zi in care sa nu ma gandesc la ea....sper ca intr-o zi sa dispara toate sentimentele astea...vb cuiva de aici..dragostea lasa cele mai adanci rani...

Anonim spunea...

sucks...this summer will be sucks...all over:love,love and fucking love...status with love,avatars with love,forums with love~X(...sucks sucks and sucks..i need a rope and a chair please[-o<

yoo_ang3l spunea...

ioooooo revenisiii :))) boii deci nustiu cum te simti tu, dar sper ca bine, si ca ti-a trecut..dar eu ma simt ( daca nu ma gandesc la ,, jobu de summer'' pe care il am) super super super :X deci simt cum viata are din nou sens...stai...la mine niciodata nu a avut sens :O :P viata e lungaaaaaaaaaaa, ce ma doare cel mai tare e ca st in ultimul an de sc si ma despart si de astia, ca si de aia din generala ...Trec ani...si pt toti aia cu corasonu ranit\a ganditi pozitiv :) nu aveti decat 3-4 luni de ura, 1-2 luni de injuraturii, 3 saptamani de intrebari si gandurii, 2-3 zile pana la decizia finala..si apoi iti bagi pl in ea, iar viata capata din nou sens :D cred :))))))) oricum nu uitati, cineva, undeva, acolo va asteapta :P

Anonim spunea...

Pare rau frate, dar sti vorba aia, cum vin asa se si duc.

apropo, melodia originala e http://www.youtube.com/watch?v=4G6QDNC4jPs

si nu uita FUCK JUSTIN BIEBER
peace :)

kattanny spunea...

da, deci sunteti niste retardati si trebuie sa muriti! lasati-o dracu de iubire si mai futeti si voi ceva.

Anonim spunea...

Naked celebrity [url=http://www.internetmarketingforums.info/viewthread.php?tid=73158&pid=95653&page=1&extra=] naked shoots[/url] celebritiesnaked