duminică, februarie 10, 2008

Ritmul sexului

Mi se intampla doar mie ca de cele mai multe ori masajul sa-si gaseasca finalul suspendat in placerea sexuala? Este practic imposibil sa-i simti pielea in buricele degetelor si sa nu te exciti!

Masajul, inventat ca preludiu!

Lumina lumanarilor nu este obligatorie, dar fara lumina da! Este adevarat ca nimic nu face ca pielea sa arate mai bine decat lumina unor lumanari. Licarirea lor implineste sentimentul de intimitate, iar nuanta usoara de galben, pe care o capata tot, incalzeste orice lucru ce ar putea sa te deranjeze in acele momente. Peste asta, sunt sigur ca nu exista nimic mai relaxant decat muzica, poate doar plimbarea mainilor tale pe intreg corpul ei.

Imagineaza-ti prietena goala, intinsa pe pat. Te scuzi cinci secunde si fugi la intrerupator, stingi lumina si lasi doar calculatorul sa mearga in camera. Ii spui ca vii imediat, “doar sa pun niste muzica, asa tacerea noastra va fi mai frumoasa”. O muzica frumoasa, protejata de intunericul camerei, suplineste lipsa lumanarilor pe care ai uitat sa le cumperi. Si parca e mai bine asa!

Dai drumul la prima piesa, “One” de la Hooverphonic. Te-ai hotarat sa te folosesti de ambientul belgienilor pentru aceasta seara. Inchizi monitorul si incepi sa ghicesti drumul pana la pat. Sigur, o sa stii unde este prietena ta! Nu ti-ai dezlipit ochii de pe corpul ei, atat timp cat a fost lumina aprinsa, incat atunci cand te indrepti spre pat o sa-ti revina imaginea ei in fata privirii. Te pui deasupra ei, iti amintesti ca te-a rugat sa incalzesti putin crema de masaj, asa ca-ti pui putin in mana si-ti freci mainile intre ele. Din greseala, iti scapa o picatura rece pe spatele ei si o simti cum se incordeaza toata. Te apleci si o saruti in spatele urechii pentru a-ti cere scuze.

Pana cand ajungi s-o masezi, incepe deja “2Wicky” (Hooverphonic), o melodie perfecta pentru acest moment. Te folosesti de acordurile ei lente si-i pastrezi ritmul in timp ce-i masezi usor omoplatii. Cobori usor pe sira cu ambele maini, una dupa alta, pana ajungi sa urci putin pe fese. Deja esti sigur ca n-o sa mai dureze mult masajul! Amandoi stiti asta! Revii pe spatele ei si-ti propui sa nu mai cobori pentru cel putin cateva minute, macar atat sa dureze masajul promis.

In boxe se aude deja “Jackie Cane” (Hooverphonic) si te intrebi cum, desi ai pus pe shuffle, vin doar melodii lente. Trecuse ceva timp de cand te roteai in cerc pe spatele ei. Voiai sa cobori, dar trageai de timp. Folosesti ultimele vibratii ale corzii de bass din “Jackie Cane” pentru a cobori usor spre fese. Nu te mai franezi, nici ea nu mai vrea asta, si le strangi in maini, iar apoi te apleci peste ele atingandu-i cu limba fiecare milimetru dintre fesele ei. Din boxe incepe, parca de comun acord, sa se auda “Mad About You”. Iti plimbi limba pe vulva ei, incercand sa patrunzi, apoi urci putin spre anus, sarutand-o usor pe el. Ea isi ridica usor fundul si te lasa s-o patrunzi cu limba in vagin, apoi in anus. Te roaga sa nu pleci d-acolo, era foarte excitata si cum ai inceput s-o mangai cu limba a simtit ca va avea orgasm si vrea sa ramai acolo, s-o gusti dupa ce termina.

Ii simti gustul dulce si apoi te ridici la loc in genunchi. O ridici cu mana stanga de solduri, in timp ce cu mana dreapta iti dai pantalonii jos. O auzi pe Geike Arnaert (Hooverphonic) cum parca iti canta pentru tine “The World is Mine”… Intr-un final scapi de pantalonii al caror fermoar refuza sa se deschida si intri in ea. Simti cum ti se intareste mai tare o data ce simti cat de uda si moale este. Te primeste tot in ea, iar tu incepi s-o tragi usor de solduri in tine. Nu dureaza mult si are din nou orgasm, dar acum erai in ea si simti cum se strange in jurul penisului tau. Te gandesti ca n-o sa mai rezisti mult, asa ca-l scoti putin, pana isi relaxeaza vaginul. Vrei sa te simta cand termini in ea, nu sa terminati impreuna si orgasmul ei sa n-o lase sa te simta si pe tine! Ii simti muschii mai relaxati si te intorci in ea. Dupa doar cateva miscari, iti dai drumu in ea si te intinzi deasupra ei. Iti simte respiratia sacadata si zambeste usor in timp ce te mangaie usor in par.

De la boxe se aude “you love me to death…but death may love you more…”

sursa : www.menreport.ro , autor : Razvan Lazareanu.

4 comentarii:

iNm spunea...

superb articolul ... m-au trecut fiori cand l-am citit :D

sebba spunea...

mah u numa dastea de sex stii sa pui?
lol
ii tare oricum da parca esti obsedat,nu k n-ai fii
da mai lasa pizda si invata .:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Anonim spunea...

omule inca un articol superb imi place mult si asta tineo tot asa mai pune deastea cand gasesti :) =D>

Anonim spunea...

baaaaaaaaa schimba numele blogului in thug sex =))