miercuri, octombrie 24, 2007

Scorpions si Prodigy la Sibiu !

Scorpions si Compact la Sibiu

Ambient va sarbatori 15 ani de activitate si de parteneriat cu municipalitatea,in Programul Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007.

Cu aceasta ocazie, vineri 9 noiembrie, in Piata Mare va avea loc concertul formatiei Scorpions , in deschidere formatia Compact.

Intrarea bineinteles va fi libera.

Prodigy la Sibiu de Revelion

Luna decembrie promite cele mai spectaculoase evenimente ale anului Capitalei Culturale Europene. The Prodigy scot sibienii din case de Revelion.

The Prodigy este una din trupele greu de clasificat, mai ales pentru ca au evoluat in mod semnificativ cu timpul. Fiecare album reprezinta o noua era in evolutia trupei, astfel că artistii au inceput initial cu "tripped out hardcore rave", cu melodii consacrate ca "Your Love" si "Out of space", au continuat cu dance - "No Good" si sunt pe traiectoria spre rock si punk-like cu melodii ca "Fuel my Fire".

The Prodigy continua sa aduca inovatii si sa surpirnda intreaga lume din 1990 incoace si vor face acelasi lucru si la Sibiu.

1 comentarii:

Anonim spunea...

eu de obicei scriu dupa ce s-a terminat concertul.. ma refer la astea mari.. ca sa am si ce sa critic :P .. oricum e super ca vin Scorpions.. inca o formatie mare va calca la noi in tara.. Prodigy au mai fost.. mi se pare ca la CokeLive daca nu ma insel..