luni, octombrie 22, 2007

Chinezii Scot Masina de 2000 Euro

Citeam acuma pe un site, cica, chinezii scot masina de 2000 de euro. Daca ei fac masina aia de serie si se scoate la vanzare pe plan mondial, se va vinde ca painea calda, bineinteles daca e si buna de ceva, nu chiar paralizata de tot :D

Masina este o copie fidela dupa toyota aygo, pe care chinezii au copiat-o scoarta in scoarta.
Producatorul este BYD si numele modelului este F1. Speculatiile presei internationala afirma ca productia unei astfel de buburuze va fi undeva pe la 1000 dolari. Speram ca siguranta si fiabilitatea sa fie rezonabile, dar pretul va pune in garda mai multi producatori cu renume mondial.


Mna tare curios is daca ajunge si prin Romania masinutza. Una de asta ar fi buna ca masina de incercat pt. noii shoferi :D In loc sa demolezi o dacie veche de 30 de ani cu care agatza bunicu fomei, mai bine iau una de asta si o forjez, macar arata cumva :))



4 comentarii:

sefu_bancii spunea...

nuah cand vine in Romania imi iau si eu una :D sincer ...decat o dacie de 10 -15 ani mai bine una din asta.

Anonim spunea...

inainte sa ziceti ca va luati si voi asa ceva cautati pe google filmuletele cu teste ncap :) te sperii, te ingrozesti ce siguranta NU au aceste masini. la viteza de vreo 60km/h la cat se fac, parca, se indoaie de la mijloc si te loveste volanul in cap, airbagul frontal e facut pentru pasagerii din spate, ca acolo ajunge in cele din urma :))

Anonim spunea...

Petrolu va face papa, masinile e hidrogen si electrice is viitor. Astia vor sparge piata cu 2000 ieuro

Anonim spunea...

tot ce fac chinezii sunt copii ale altor masini.. asta seamana cu Toyota .. sunt slabute, produse la kg si ieftine.. nimic mai mult de zis..