joi, ianuarie 08, 2009

After-rev party

Ca in fiecare an, ne-am trezit tarziu ca vrem cabana pt. revelion, sa stam cateva zile.
Toate bune si frumoase, intr-o zi, aprox cu 3 saptamani inainte de revelion, ne-am urcat la mine in masina si am pornit : Borod-Beznea-Bratca in cautarea unei cabane libere, sa o inchiriem. Fiindca n-am gasit nimic aici, am dat o fuga si pana in Remeti-Coada Lacului, ca vorba aia "poate-poate prindem ceva". Nimic nici acolo. Ehh asta este.
Partea buna a fost ca am gasit o cabana super misto in Bratca, care de revelion a fost inchiriata prima data. Un baiat foarte de treaba (Adi) era acolo, ne-a lasat sa vedem cum e inauntru, superb. Nu e lux, dar e frumoasa. Am cerut niste detalii (pret, alea alea), dupa care ne-am intors in oras sa discutam si cu restu trupei de nebuni 104 :D . Ne-am inteles astfel : facem revelionul in oras, un mini-revelion "in familie" adica doar noi de noi, ca apoi in primul week-end de dupa revelion sa mergem la cabana respectiva. Zis si facut, revelionul a trecut si ne-am tirat la cabana.
Ce pot sa va spun despre aceasta cabana e ca e frumoasa, are un living mare jos, baie cu dus, bucatarie complet utilata, sus are 4 camere, 2 cu pat matrimonial, 1 cu 2 paturi supra-etajate si inca o camera cu un pat dublu si unul supra-etajat plus inca o baie sus, dar fara dus.
In caz ca nu v-ati prins, e o mica reclama la cabana respectiva, pt. simplu fapt ca mi-a placut foarte mult :)
Pt. detalii despre cabana lasati un comment aici cu o informatie de contact (id de mess de preferat) pt. a va da mai multe detalii.
Mai jos aveti niste poze cu mirifica, cabana :D



















2 comentarii:

Anonim spunea...

hellow m-a intereseaza cabana ai putea sa imi dai un nr de telefon de la proprietar si mai multe detalii legate de pret mersi mult id meu de mess rebeca_lazau

Anonim spunea...

buna m-ar interesa numarul de telefon ar proprietarului. id meu brun3tzika24 multumesc !