sâmbătă, februarie 02, 2008

Gustul Sexului !

Sexul cu lumina aprinsa e o perversiune? Multe fete au reactia “eu nu am facut niciodata asa ceva si nici nu cred ca e bine”! De cele mai multe ori reactia vine in urma unei propuneri de sex oral, sex anal, ba mai mult si atunci cand ii spui “vreau sa te vad, hai sa aprindem o lumina, macar o lumanare”! Si de la raspunsul "nu" incepe sexul pe care-l stim toti din strabuni, sexul pentru reproducere!

Aducerea in realitate a uneia din fanteziile tale in care faci sex anal cu prietena ta, nu este asa de grea. Desi putin barbati recunosc, lor le place ca fata sa stea deasupra. S-o vada cum se unduieste in fata lui, sa-si vada mana cum se plimba pe ea si ii mangaie sanii strangandu-i putin sfarcul intre degete. S-o vezi cum iti mangaie penisul inainte de a intra tot in ea, ca apoi sa ramana cu mana acolo si sa-si apese usor zona clitorisului. Sa vezi cum intra tot in ea si se mangaie singura pe dinauntru, apoi se ridica usor si o lasa sa iasa afara numai pentru a-si lipi vulva de ea si a te “linge” cu ea pe penis.

Spune-mi ca nu-ti place sa o tragi deasupra ta, si-n timp ce o musti usor de buza de jos, sa-i strangi fesele in maini si s-o impingi pana-ti intra toata in ea, pana ii simti fiecare celula a peretelui vaginului. Sa simti cum strange usor din dinti pentru ca a durut-o putin, dar in clipa urmatoare sa simti cum vaginul ii devine relaxat incat poti vedea cu adevarat cat de mult s-a udat pentru ca se scurge usor pe penisul tau. “Asta trebuie sa fie punctul G”, iti spui in minte mandru ca o simti cum d-abia mai poate sa respire, cum te musca usor de ureche si-ti sopteste “multumesc”. Dar tu nu vrei sa se opreasca aici. Mandria ta te face sa vrei sa vezi mai indeaproape cat de mult i-a placut. Si-i raspunzi la “multumesc” cu “ridica-te pe mine, vreau sa te gust, mangaie-ma cu ea pe buze” si o ridici de umeri. Ea te scoate din ea ud si mai putin tare, trecusera deja vreo trei minute de cand ea avusese orgasm si de atunci stateati nemiscati, asa ca si penisul tau s-a relaxat putin.

Se ridica usor in genunchi si te parcurge, pe abdomen, piept, barbie si in final iti cuprinde fata toata intre picioarele ei. Te ia usor de par si te impinge in ea, dupa care se misca incet inainte si inapoi, stie deja unde vrea sa o gusti! Se ridica inca putin deasupra ta si-ti sopteste ca vrea s-o lingi intre anus si vagin. “Musca-ma putin de acolo, dar nu tare si prinde-mi labiile intre buze”. Asta voiai sa faci si tu, asa ca iti duci varful limbii inspre anus. O atingi usor acolo si dai sa te indrepti spre vagin, cand iti zice sa nu pleci de acolo “uda-ma bine acolo, vreau sa ma deschid peste tot pentru tine”. Esti fericit, de ceva vreme voiai s-o intrebi daca vrea sa incerce sexul anal. Incerci sa intri putin cu limba inauntru, dar te opreste “nu, nu acum. deschide-ma usor, dar nu intra, nu te grabi, avem timp destul”.

Sursa : www.menreport.ro


Omg ce articol, superb :D
Acum sigur o sa aud din partea multura : ce articol pervers, bla bla bla. Dar asta probabil din partea virginilor/virginelor, pt. ca tot ceea ce e scris mai sus, e normal, se intampla intr`o partida de sex :)

5 comentarii:

Anonim spunea...

prea tare articolul =p~

l-am citit cuvant cu cuvant ..cine l-a scris n-are deloc putina experienta :)))))

Anonim spunea...

zooper tare articolu asta...in sf mai pui si u ceva pikant pe blog...esti tare frate...tzine`o tot asa...

Anonim spunea...

super tare frate cel mai tare articol ever bro tineo tot asa omule

Vaida Dan spunea...

pe la jumatea articolului m-am intrebat daca tu ai scris asta :| apoi vad jos sursa :))
nu-mi venea sa cred cat lux de amanunte, detalii picante :X
ii invit pe rat0nii care considera acest articol neadecvat sa ma caute pe google.
super tare, bestial articolul ;)
vrem mai multe din acestea radu :>

Anonim spunea...

Ba nu esti sanatos :D