marți, decembrie 18, 2007

Pizzeria AMANTE !

Asta seara, ma suna Caba, sa ajung mai repede la bloc, sa mergem mai multi sa mancam ceva la amante. Ajung la bloc, pornim, mergem, ajungem la AMANTE (pt. cei care nu stiu, pe stefan cel mare, langa cei 3 mushchetari), plin inauntru, o masa goala, ne asezam.
Toate bune si frumoase, pana observam ca ospataru are beshini pe cap.
Am ajuns acolo pe la 20:45. Comandam de baut, eu comand ca de obicei un Mountain Dew si ii cer ospatarului sa nu fie de la frigider, ca oricum e frig afara, racesc dreq.
Pe la 9 vine sa ne ia comanda. Comandam, toate bune si frumoase. Incepe sa treaca timpu. Si trece. Si trece. Si trece. Si trece, pana se face 21:40 si ma uit la ceas. Mai trece. Si mai intrece inca oleaka. Pe la 22:00 ajung primele 2 portii, a mea si a lui Caba. (eu stiam ca toate portiile de la masa se aduc odata, dar mnoa, ce sa faci, ospatar shmecher). Flaviu si Gigi (ceilalti 2 vecini cu care am fost) mai aveau de asteaptat inca jumatate de ora pana sa le aducaa mancarea. Total, O ORA JUMATATE PANA LE-A ADUS PORTIILE ! Intre timp, termin primul suc, mai comand unul, tot asa, sa nu fie rece. Oameni buni, tin sa precizez ca sunt singurul om de pe planeta asta (cred), care fara voia mea, am baut o bautura unica in lume, CEAI MOUNTAIN DEW. Ce facuse ospataru ?
Ca sa fie cald, l`a bagat sub apa calda in ghiuveta si l`a uitat acolo, cand mi l`a adus, l`am intrebat: am comandat cumva ceai cald ? Am inceput toti sa radem.
Sa recapitulam : comanda adusa foarte tarziu, ceai Moutain dew, beshini pe ospatar (Flaviu deja urla dupa el prin pizzerie, asa nervos era =)) ), ahh da, sa nu uit, UN FUM INAUNTRU CA MA DUREAU OCHII. Si nu de la tigari, CI DE LA BUCATARIE. In pizzeria AMANTE, nu exista aparate care sa absoarba fumul. Nex, nimic, canci.
Sa nu mai zic de frigul dinauntru, pt. ca ospatarul de destept ce ii, ca sa iasa fumul, lasa usha deschisa larg. #-o .

Per total, o seara in care am facut haz de necaz si bashcalie de ospatar.
Ahh da, FRAIERE (ospataru`), o`r fost 5 BECKS, NU 4! =))

Un sfat dragi cititori, nu mergeti in pizzeria AMANTE, decat daca vreti sa plecati de acolo cu nervii la pamant.

4 comentarii:

iNm spunea...

In locul vostru ma ridicam , plateam bauturile si plecam.

Anonim spunea...

in locul tau mergeam in bridge sau lotus

Anonim spunea...

dupa ce te-ai dus acolo ? :DDD

Anonim spunea...

am fost în amante, o singură dată, a fost prima şi ultima oară. Unde-mi place mie personal este Monte Cristo, la câteva sute de metri mai încolo. Nici nu se compară. Pizza o ai în maxim 10 minute, ospătari de nota 10, n-am avut treabă cu ei.

În schimb la Amante, da şi noi am aşteptat aproape o oră, după o pizza de dimensiuni îndoielnice.