luni, octombrie 22, 2007

Traficul si strazile din Oradea.

Azi am fost sa`mi fac ultimele "reparatii" sa zic asa, la masina mea.
Schimband niste piese, acestea fiind noi, am primit garantie pe ele, dar pe niste bucse, am primit doar 6 luni garantie si curios, am intrebat de ce. Raspunsul oferit : din cauza drumurilor proaste, ele nu rezista asa mult si firma nu da garantie mai mare.
Pff frate, pai le`am dat dreptate.
Acuma am vazut ca au inceput sa asfalteze niste portiuni de drum, dar cele principale raman de toata pula, scuzati expresia.
Eu zilnic traversez cu masina strada Transilvaniei. Saraca strada, e PRAF ! Nici nu ma mir ca fac atatia bani mecanicii la cati clienti au din cauza drumurilor, nu neaparat din cauza accidentelor.
Azi de exemplu am facut din centru pana pe Stefan cel mare 30 de minute ! :| Si nu era ora de varf (ora 12 sau ora 4) era ora 5, cand drumurile trebuiau sa fie ceva mai libere, dar nea, de unde atata fericire. In ziua de azi, sa te grabesti in oras, nu mai exista. Ori pornesti mai repede de acasa sa ajungi unde trebuie la ora potrivita, ori intarzii ! :|

4 comentarii:

Anonim spunea...

ce problema ai u cu drumurile cand ei iti da o garantie!
nu ai u treaba cu drumurile sa le repare ei daca nu le convine sa-ti de-a garantia in termen potrivit nu cu vrajeli ca is varza drumurile sa le faca ei cum am mai zis!
:P

Anonim spunea...

nai si tu ce scrie radu si zici tampeniile astea , asta e cruda realitate trezestete :O

Anonim spunea...

romania frate poti sa te caci pe ea de tzara :)

sefu_bancii spunea...

Sa se duca in Ungaria astia care fac drumuri sa-nvete meserie :D ..... ptr primul anonim care nu cred ca are o masina cu garantie sa vezi in ce caz ti-e buna garantia : te anunt ca se plateste orice !